Close

SC ABURIDO SRL,  ofera servicii de spalatorie, curatatorie, si reparatie a hainelor. Activitatea firmei se desfasoara in Cluj Napoca str.Buftea nr.2 sau online, la adresa web www.biowash.ro

 

  1. Informatii generale

1.1 Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor, atât clientilor cât si bloggerilor. Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri, care nu se afla în proprietatea sau controlul administratorului. Administratorul nu se face responsabil de continutul, politica si practicile oricarui alt site. Utilizând site-ul nostru accepti în mod explicit toate conditiile impuse de catre acesta.

Fiecare accesare a site-ului reprezinta o noua acceptare a termenilor si conditiilor in vigoare la acel moment, asa cum acestea sunt afisate de catre Administratorul site-ului. O acceptare a termenilor si conditiilor intr-o forma precedenta, printr-o accesare anteriora a site-ului nu afecteaza noile accesari supuse noilor tremeni si conditii.

1.2 Administratorul îsi rezerva dreptul de a modifica „Termenii si conditiile de utilizare” oricând considera ca este necesar. Modificari pot fi aduse acestei pagini fara notificare prealabila si fara a furniza un motiv specific.

 

 

  1. Utilizarea site-ului

2.1 www.biowash.ro este un site destinat persoanelor care doresc accesarea serviciilor oferite catre S.C ABURIDO S.R.L si nu numai.

2.2 Site-ul www.biowash.ro poate fi folosit pentru navigare si informare de catre orice persoana care acceseaza aceasta adresa web, si prin deschiderea unui cont de utilizator (client ). Utilizarea sa devine disponibila din momentul în care utilizatorul si-a creat cont pe site-ul administratorului. Acceptand termenii si conditiile utilizatorul declara ca este de accord intru totul cu acestea fara a avea posibilitatea sa aiba obiectii ulterior acceptarii acestora.

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.biowash.ro  utilizatorul se obliga :

Sa furnizeze datele de identificare adevarate, exacte si complete asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului;

Sa mentina si sa actualizeze, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca clientul furnizeaza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, administratorii site-ului www.biowash.ro au dreptul sa suspende unilateral sau sa desfiinteze contul utilizatorului si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a www.biowash.ro

2.3 Caracteristici ale site-ului (feature-uri, logo, pagini, text) pot fi modificate de catre administrator, si în orice moment administratorul crede ca este necesar, fara notificare prealabila si fara a furniza un motiv specific.

2.4 Din moment ce se lucreaza continuu la structurarea si îmbunatatirea conceptului site-ului membrii site-ului vor accepta viitoarele schimbari.

2.5 Utilizatorii nu au dreptul de a întreba administratorul despre schimbarile facute la site sau suportul tehnic.

2.6 Administratorul îsi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau definitiv oricare cont de utilizator, fara notificare prealabila si fara motiv specific. În acest caz, utilizatorul nu poate cere despagubiri.

2.7 Administratorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru pierderile generale de functionare proasta sau de întrerupere a serviciului.

 

2.8 Societatea si administratorii site-ului www.biowash.ro nu vor fi raspunzatori pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestor prevederi de catre utilizator.

2.9 Utilizatorul este de acord sa foloseasca butonul de iesire din contul personal cand se doreste parasirea site-ului si a contului.

 

 

  1. Obligatiile utilizatorului

3.1.1 Fiecare utilizator care isi creaza cont are obliatia de a avea varsta minim legala pentru tranzactii cu cardul.

3.1.2 Utilizatorul trebuie sa se asigure ca parola aleasa pentru contul sau de membru este cunoscuta doar lui. Dezvaluirea parolei unei alte persoane este interzisa. Utilizatorul se face responsabil de pierderea parolei.

3.1.3 Site-ul poate fi accesat doar prin intermediul browserelor web. Utilizarea oricarui script sau program IT este strict interzisa si duce la stergerea definitiva a contului dumneavoastra.

3.1.4 Utilizarea eventualelor erori de pe site în scopuri personale este interzisa. Acest lucru ofera administratorului dreptul de a sanctiona utilizatorul dupa cum crede acesta de cuviinta. Utilizatorul are obligatia de a anunta administratorul despre eventualele erori aparute.

3.2. Utilizatorii nu au dreptul sa copieze sau sa distribuie nicio parte a site-ului detinut de administrator.

3.3. Pentru a accesa anumite sectiuni ale site-ului trebuie sa aveti un cont de utilizator. Nu puteti accesa contul altei persoane. Pentru a crea un cont utilizatorul trebuie sa ofere date reale si complete. Utilizatorul este responsabil de activitatea din cadrul contului sau si de securitatea parolei. Utilizatorul sa notifice imediat administratorul în cazul în care securitatea contului a fost compromisa sau contul este accesat de catre o persoana neautorizata. Chiar daca administratorul nu este responsabil de utilizarea autorizata a contului, utilizatorul ar putea fi responsabil pentru daunele cauzate site-ului sau altor utilizatori prin utilizarea neautorizata.

3.4. Comunicând cu administratorul, prin intermediul blogului sau mesajelor scrise, utilizatorul este obligat sa foloseasca un limbaj decent, fara a submina autoritatea administratorului. În caz contrar, administratorul are dreptul de a sanctiona aceasta fapta.

3.5. Utilizatorul declara pe propria raspundere ca a împlinit vârsta de 18 ani.

3.6. Accesul pe site-ul www.biowash.ro este un privilegiu nicidecum un drept, care poate fi revocat oricând administratorii site-ului considera ca interesele clientilor au fost lezate prin încercari de frauda, nerespectarea cerintelor impuse ori alte fapte de natura sa lezeze interesele clientilor ori a societatii ce îsi desfasoara activitatea la biowash.ro.

 

4.Clauzele contractuale

In momentul in care un utilizator isi creeaza un cont pe adresa www.biowash.ro se considera incheiat de comun acord un contract commercial intre utilizator si S.C Aburido S.R.L

4.1. Se comunica clientului ca in urma curatarii indicate pe eticheta produsele isi pot modifica dimensiunile si/sau se deterioreaza din cauza unor defectiuni datorita rezistentei tesaturii si a cusaturii, din insuficienta rezistenta a colorantilor, etc. Produs procesat cu acordul clientului.

 

4.2. Exista posibilitatea ca obiectele cu captuseli, intarituri, gulere, mansete, buzunare, etc. foarte murdare si/sau tocite sa nu poata fi curatate foarte bine. Se va comunica clientului posibilitatea ca produsul sa pastreze un aspect murdar dupa predetasare si curatare/spalare. Hainele, care au ca sistem de prindere un arici, se pot scamosa in timpul procesului de curatare, societatea nefiind raspunzatoare pentru acest incident. Produs procesat cu acordul clientului.

 

4.3. In urma prelucrarii obiectelor de piele, cojoace, piele velurata si blana naturala acestea pot suferi modificari de culoare, pete sau se pot rupe datorita unor defecte de tabacire, tanare si vopsire, cauzate de un finisaj necorespunzator, motiv pentru care prestatia de curatat chimic a acestor obiecte se face pe riscul clientului si cu acordul acestuia.

 

4.4. Confectiile care nu poseda etichete cu recomandari de intretinere ale firmei producatoare, se primesc pentru prelucrare numai pe riscul clientului.

 

4.5. In cazul in care produsul este curatat conform etichetei firmei producatoare si se deterioreaza S.C Aburido S.RL nu raspunde pentru daunele cauzate . Clientul se poate adresa unui expert tehnic neutru.

 

4.6. In cazul deteriorarii obiectelor de imbracaminte in timpul procesului tehnologic din motive tehnice sau in cazul furtului prin efractie din unitate, constatat de organele de politie, in cazul in care clientul face / nu face dovada valorii produsului, SC Aburido SRL va stabili impreuna cu clientul valoarea despagubirii dar nu mai mult de contravaloarea de % produs nous sau contravaloarea a x curatari. Produsul despagubit ramane in posesia societatii.

 

4.7. Societatea nu este raspunzatoare pentru neexecutarea prestatiilor in termen, datorita unor cauze cum ar fi lipsa energiei electrice, lipsa presiunii apei, etc. In aceste cazuri se va comunica clientului ziua de solutionare si livrare a comenzii.

 

4.8. Pentru pierderea sau distrugerea nasturilor, fermoarelor, pernitelor de umeri, a ornamentelor, precum si a obiectelor uitate in buzunar, indiferent de valoarea acestora, desfacerea lipiturilor confectiilor, S.C Aburido S.R.L nu poate fi facuta raspunzatoare.

 

4.9. Restituirea obiectelor se face numai in baza prezentarii bonului de comanda in original sau in baza unei comunicari in scris unde si cui se returneaza produsele. In cazul pierderii bonului produsul va fi eliberat in baza buletinului/ carte de identitate ( cu acordul clientului ) si a procesului verbal de predare – primire.

 

4.10. Eventualele obiectiuni trebuie facute in momentul ridicarii obiectelor. Reclamatiile ulterioare nu se iau in considerare. Pentru solutionarea reclamatiei produsul trebuie lasat la unitatea prestatoare, exceptie facand covoarele la care pot fi facute obiectiuni in 24 ore de la ridicare numai in baza bonului fiscal.

 

4.11. Obiectele neridicare in termen de 30 de zile se considera abandonate. Dupa 5 zile se poate percepe o taxa de 2.5 % din valoarea prestatiei pentru fiecare zi de intarziere.

 

4.12. Pentru pierderea produselor, despagubirea se va face in termen de 30 zile de la constatare in functie de gradul de uzura.

 

4.13. SC Aburido SRL isi rezerva dreptul de a refuza obiectele ce prezinta grad de uzura avansat sau emana mirosuri dezagreabile.

 

4.14. Simbolurile folosite la marcarea caracteristicilor : S – material sintetic sau amestec cu fibre sintetice; U – obiect uzat sau rupt, ciupit; FG – prestatie fara garantie; P – material patat; R – retur.

 

4.15. Termenul de predare la client a covoarelor este de maxim…. zile lucratoare ( nu se iau in considerare zilele de sambata, duminica si sarbatori legale ), pentru obiectele din piele, cojoace, piele velurata, blana naturala sau sintetica termenul de predare la client este de maxim 7 zile lucratoare ( nu se iau in considerare zilele de sambata, duminica si sarbatori legale ).

 

 

  1. Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului www.biowash.ro este oferit pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, expus, vândut, licentiat cu alte scopuri fara acordul prealabil scris al titularului de drept de proprietate. Administratorul îsi rezerva toate drepturile pentru acest website si pentru continutul sau. Utilizatorul este de acord sa nu copieze sau sa distribuie materiale unei terte parti în interes comercial. Pentru a descarca si imprima o copie pentru uz personal, el trebuie sa aiba toate drepturile de autor sau aprobare a proprietarilor de continut. Violarea acestor drepturi duce la cererea lor în instanta, conform legilor în vigoare.

 

  1. COMANDA, PLATI SI FACTURARE

6.1. comenzile se pot face online pe pagina web www.biowash.ro , telefonic sau fizic. Clientii se obliga sa introduca în formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Inregistrarea conturilor se face in concordanta cu legile in vigoare. Rimedo Hand nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.

6.2. Utilizatorii de tip client pot efectua o comanda si plati direct de pe site, alegându-si serviciile dorite.  .

6.2.1. Plata se poate face prin card bancar, transfer bancar PayPal sau fizic, iar comisionul de transfer este suportat de catre client. La cererea clientului plata se poate efectua si prin alte metode (cum ar fi: Western Union, Posta Româna), însa costurile de transfer vor fi suportate de client.

 

7 .Politica de anulare a comenzilor si retragere a banilor:

7.1. Odata ce a fost lansata comanda, achitata de catre utilizator si confirmata de catre prestator, aceasta poate fi anulata doar cu pierderea a 50% din suma achitata de catre utilizator, deoarece prestatorul a generat anumite costuri care survin actiunii utilizatorului.

 

 

  1. Data protection

Va aducem la cunostinta ca S.C Aburido S.R.L este inregistrat la ANSPDCP http://www.dataprotection.ro/ ca operator date cu caracter personal.